Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el sucre, la farina i l’ametlla en pols. Incorporeu-hi la clara d’ou i barregeu-ho. Incorporeu-hi la mantega fosa, barregeu-ho i ompliu una mànega de pastisseria amb la mescla.
  2. Sobre un paper de forn, esteneu tres tires primes de massa d’uns 30 cm de llarg. Coeu-ho a 200 ºC fins que es comencin a daurar les vores.
  3. Ràpidament, enrotlleu els encenalls al voltant d’un estri llarg i prim, com si fossin tirabuixons. Això s’ha de fer ràpid, ja que quan es refreda la massa perd la flexibilitat.
  4. Un cop fred l’encenall, retireu l’objecte que serveix de base i reserveu les galetes en un lloc hermètic fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: