Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Pelar, treure el cor i tallar les pomes a grills. Posar-les en un vol i coure-les al microones durant 5 minuts. Escórrer-les i deixar-les refredar.
  2. Amb la pasta de full, preparar l’enreixat com explico aquí. Farcir-lo amb una capa ben generosa de poma i escampar sucre al gust per sobre. Tapar-ho amb l’enreixat.
  3. Pintar tota la superfície amb l’ou batut. Coure-ho a 190 ºC uns 20 minuts, fins que sigui daurat. Treure’l del forn i pintar-lo amb l’almívar per tal que brilli.
  4. Deixar refredar i servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: