Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un almívar amb el sucre, l’aigua i la beina de vainilla oberta i raspada. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, afegiu-hi el vinagre i reserveu-ho tapat 15 min. Retireu la beina de vainilla.
  2. Renteu i talleu les maduixes a daus i salteu-les 1 min amb l’almívar fet anteriorment.
  3. Emplateu-ho posant una cullerada de iogurt al fons del got i l’escabetx de maduixes al damunt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: