Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Infusioneu la llet i una mica de nata amb el sucre, la canyella i la pell de llimona.
  2. Un cop fred, coleu-ho i barregeu-ho amb la resta de la nata. Afegiu-hi els rovells d’ou i barregeu-ho-ho bé.
  3. Ompliu un sifó de 500 ml amb la barreja i a carregueu-lo amb una càrrega. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  4. Presenteu l’escuma en copes i, si es vol, cremeu-la amb sucre i un bufador.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: