Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa toffee: feu un caramel amb el sucre i l’aigua fins que tingui un color daurat. Aboqueu la nata calenta sobre el caramel, amb compte que no esquitxi. Barregeu-ho bé i bulliu-ho fins que es fongui tot el caramel. Traieu-ho del foc i reserveu-ho.
  2. Per a l'escuma de llet de coco: diluïu la llet de coco amb la nata i el sucre. Coleu-ho amb un colador fi i ompliu un sifó. Carregueu-lo amb dues càrregues de N2O i reserveu-lo a la nevera.
  3. Munteu les copes amb una petita capa de toffee al fons, una capa d’escuma de llet de coco i una capa amb la poma àcida congelada ratllada al moment de servir-ho.
     

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: