Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu 100 ml de suc de pinya i desfeu-hi un full de gelatina (uns 2 g), remullada i ben escorreguda.
  2. Aboqueu-la en un motlle rectangular de cake, mullat, i col·loqueu-lo entremig de gel; quan s'hagi pres poseu-hi 3 rodanxes de pinya, ben juntes, i, en els buits, cireres confitades.
  3. Prepareu una crema de bavaresa, feta amb els rovells d'ou, el sucre, la resta de suc de pinya, la llet i la gelatina; poseu-la entremig del gel i, quan comenci a espessir-se, incorporeu-hi la nata i la pinya restant, tallada ben petita.
  4. Aboqueu-la en el motlle sobre les rodanxes de pinya, i deixeu-lo a la nevera. Per treure el pastís del motlle, introduïu-lo uns segons en aigua tèbia, aboqueu-lo i deixeu-lo una estona a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: