Preparació
- El dia abans, congeleu els fruits vermells. Si són grossos (maduixes i figues), talleu-los a trossets.
- Per fer la mantega avellana, poseu uns 125 g de mantega en un cassó a foc suau. Deixeu que cogui a poc a poc, retirant les impureses de la superfície amb una cullera. Manteniu-ho al foc fins que agafi el color avellana. Peseu els 75 g de la recepta i reserveu-ho.
- Barregeu el sucre, l’avellana en pols, la farina, l’impulsor i la sal. Incorporeu-hi les clares a poc a poc. Afegiu-hi la mantega avellana tèbia i barregeu-ho bé.
- Poseu la mescla dins una mànega de pastisseria i reserveu-ho unes hores a la nevera, per tal de coure-ho just al moment de menjar-ho.
- Repartiu la massa en motlles petits (millor de silicona) omplint uns 2/3. Col·loqueu al mig un fruit vermell directament congelat. Coeu-los a 200 ºC amb el forn ja calent fins que siguin daurats.
- Serviu-los just acabats de fer.