Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu la pinya amb el túrmix i coleu-ho ben fi. Remulleu la gelatina en aigua freda i desfeu-la amb una mica d’almívar calent. Barregeu-ho amb el puré de pinya.
  2. Unteu un motlle allargat amb caramel líquid, poseu-hi 3 rodanxes al fons amb una cirera dins de cada forat i aboqueu-hi a sobre el puré de pinya. Deixeu-ho a la nevera fins que qualli.
  3. Prepareu el flam tal com indica el paquet i aboqueu-ho sobre la capa de pinya. Torneu-ho a deixar a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu-ho capgirant el pastís i serviu-ho ben fresquet de la nevera amb una mica de nata muntada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: