Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flam: coeu la carbassa partida per la meitat 45 min a 190 ºC. Peleu-la i traieu-ne les llavors. Peseu-ne 200 g.
  2. Tritureu amb el túrmix la carbassa calenta i la xocolata blanca. Incorporeu-hi la resta d’ingredients i tritureu-los amb el túrmix.
  3. Repartiu la barreja dins de motlles de flams i coeu-ho 45 min a 140 ºC al bany maria.
  4. Per al crumble d'ametlla: barregeu el sucre, la farina i l’ametlla. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa.
  5. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn. Coeu-la a 180 ºC fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
  6. Serviu el flam acompanyat del crumble i una quenelle de gelat.
     

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: