Preparació
- Per al flam: coeu la carbassa partida per la meitat 45 min a 190 ºC. Peleu-la i traieu-ne les llavors. Peseu-ne 200 g.
- Tritureu amb el túrmix la carbassa calenta i la xocolata blanca. Incorporeu-hi la resta d’ingredients i tritureu-los amb el túrmix.
- Repartiu la barreja dins de motlles de flams i coeu-ho 45 min a 140 ºC al bany maria.
- Per al crumble d'ametlla: barregeu el sucre, la farina i l’ametlla. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa.
- Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn. Coeu-la a 180 ºC fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
- Serviu el flam acompanyat del crumble i una quenelle de gelat.