Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un caramel amb el sucre i poseu-lo al fons del motlle on preparareu el flam.
  2. Barregeu-ho tot (menys el sucre per al caramel i el coco ratllat) i poseu-ho en el motlle prèviament caramel·litzat.
  3. Poseu-ho a coure al forn 1 h i 30 min a 100 ºC al bany maria. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i acabeu-ho amb el coco ratllat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: