Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix.
  2. Aboqueu-ho dins el motlle (si no és de silicona, unteu-lo amb caramel líquid o folreu-lo amb paper d’alumini). Tapeu-lo de sobre per evitar que agafi color.
  3. Coeu-lo 30 min al bany maria a 160 ºC.
  4. Deixeu-lo refredar i desemmotlleu-lo. Serviu-lo acompanyat d’un coulis de maduixa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: