Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu el torró. Bateu els ous, la llet i el sucre. Barregeu-ho amb el torró i aboqueu-ho al motlle untat amb caramel.
  2. Coeu-ho al microones 5 min a 900 W i 5 min a 450 W.
  3. Consell: per coure al microones cal un motlle de corona (si no, el mig queda cru i les vores, seques). També es pot fer al forn al bany maria durant 1 h a 180 ºC. En aquest cas el motlle pot ser qualsevol.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: