Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu el flam en una part de la llet freda. Poseu en un cassó al foc la resta de la llet amb la xocolata trossejada. Quan la xocolata s’hagi fos i estigui a punt de bullir, afegiu-hi el flam i remeneu-ho contínuament fins que bulli.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: