Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: barregeu la mantega pomada amb el sucre. Incorporeu-hi la sal, l’ou, l’anís, l’oli, i la llimona. Barregeu-ho bé.
  2. Incorporeu-hi la farina i barregeu-ho el just per tenir una massa homogènia.
  3. Estireu-la entre dos papers de forn i folreu un motlle de pastís. Coeu-la al blanc uns 15 min a 190 ºC.
  4. Per al farcit: tritureu amb el túrmix tots els ingredients. Si voleu, podeu picar la menta a part per tal que el farcit us quedi més blanc.
  5. Ompliu els motlles amb la base precuita i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 25 o 30 min, en funció de la mida del motlle. Deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: