El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia i l’hostaleria i estudiants. Se celebrarà una ponència mensual durant cinc mesos de la mà d’Ada Parellada, Toni Rodríguez, Javier de las Muelas, Christian Escribà i Josep Pelegrí. Les dates són, respectivament, el 28 de febrer, el 28 de març, el 25 d’abril, el 30 de maig i, finalment, el 27 de juny.
Els ponents, reconeguts tant a nivell nacional com internacional, traslladaran la seva experiència al sector des de diferents perspectives i prepararan una degustació ‘show cooking’. L’accés és lliure i gratuït, amb un aforament màxim de 70-75 alumnes per ponència. Tot i això, els interessats s’hauran d’inscriure i se seleccionaran els que tinguin relació amb l’ofici del ponent en qüestió.
També podeu seguir les convocatòries en ‘streaming’ des de YouTube. Les ponències es faran de 18.30 a 21 h a l’espai Kook Design Barcelona, situat al cantó de l’Illa Diagonal.
ELS PONENTS
Ada Parellada
L’Ada és xef i propietària dels restaurants Semproniana, Pla dels Àngels i Petra. Podríem dir que porta la cuina a la sang, ja que utilitza receptes familiars de set generacions. Ha escrit els llibres ‘La bona cuina catalana’ (Ara Llibres, 2006), ‘Como hecho en casa’ (Planeta, 2010) i la novel·la ‘Sal de vainilla’ (Planeta, 2012). Podeu trobar el seu blog al web de Cuina.cat.
Toni Rodríguez
En Toni és xef pastisser de Lujuria Vegana. Ha escrit llibres com ‘Delicias veganas’ i ‘Cupcakes veganos’. És expert en cuina vegana i col·laborador gastronòmic a ‘Hazte vegetariano’ i ‘Delicooks’.
Javier de las Muelas
En Javier és bàrman del Dry Martini. Ha rebut el premi d’excel·lència per la seva trajectòria professional. A més, és propietari i gestor de cocteleries a Barcelona, Madrid, Sant Sebastià, Aiguablava, Palma, Arties - Baqueira Beret, Bali, Singapur, Tailàndia, Rio de Janeiro, Boston i Londres.
Christian Escribà
En Christian és pastisser i reboster de la pastisseria Escribà. Ha estat reconegut com a millor pastisser d’Espanya per l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia i és membre de l’Académie Culinaire de France.
Josep Pelegrí
El sommelier de l’Escola Joviat Josep Pelegrí ha estat guardonat amb el premi al millor sommelier d’Espanya 2016 i de Catalunya els anys 2014 i 2015.