Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema. Afegiu-hi els ous i els rovells. Incorporeu-hi el coco ratllat. Deixeu-ho reposar a la nevera fins que agafi consistència.
  2. Formeu boletes, aplaneu-les una mica i distribuïu-les en una safata de forn. Coeu-les uns 12 min a 180 ºC. Deixeu-les refredar sobre una reixeta i serviu-les.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: