Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques bateu les clares amb la meitat del sucre tamisat.
  2. Aneu-hi incorporant la resta del sucre, a poc a poc, fins a tenir la textura desitjada.
  3. És fàcil, però com que una imatge val més que mil paraules, us deixo un enllaç al tutorial on s’explica el procés a la perfecció: glaça reial.
  4. Amb la glaça de delinear, marqueu el contorn de la galeta. Ompliu tota la superfície de la galeta amb la glaça de farcir. Deixeu-la assecar.
  5. Amb la glaça negra feu el dibuix de la superfície.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: