Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques bateu les clares amb la meitat del sucre tamisat.
  2. Aneu-hi incorporant la resta del sucre, a poc a poc, fins a tenir la textura desitjada.
  3. És fàcil, però com que una imatge val més que mil paraules, us deixo un enllaç al tutorial on s’explica el procés a la perfecció: glaça reial.
  4. Amb la glaça de delinear, marqueu el contorn de la galeta. Ompliu tota la superfície de la galeta amb la glaça de farcir. Deixeu-la assecar.
  5. Amb la glaça negra feu el dibuix de la superfície.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: