Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al gaspatxo: renteu les cireres i eixugueu-les. Traieu la branqueta de les cireres, i talleu-les per la meitat, separeu-les i traieu-ne el pinyol. Poseu-les en un bol i aneu-hi afegint la resta d'ingredients, el sucre, el suc de llimona, la lecitina i l'oli. Tritureu-ho al got americà a màxima potència i reserveu-ho en fred.
  2. Muntatge: talleu el tomàquet de manera que al centre quedin les llavors (la resta guardeu-la per a una altra cosa) i separeu-les de les parets. Reserveu-ho.
  3. Talleu per la meitat unes cireres, traieu-ne el pinyol i talleu-les a dauets.
  4. En un plat soper, poseu-hi les llavors del tomàquet, tres o quatre per cap, i uns bocins de cirera picada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: