Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu les pastanagues fins que quedin ben tendres. Refredeu-les en aigua amb gel.
  2. Tritureu les pastanagues amb el suc de taronja i el gingebre fins a obtenir una crema fina, llisa i homogènia.
  3. Corregiu-ho de sal i pebre (si és per aperitiu) o de sucre (si és per postres) i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Acompanyeu la crema amb una culleradeta de iogurt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: