Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix. Coleu la crema amb un colador fi per tal de treure les fibres del mango. Aboqueu-ho a un tàper i reserveu-ho al congelador. Traieu-ho del congelador uns 10 min abans de servir-ho.
  2. Un bon truc per als que tingueu Thermomix consisteix a congelar la crema en glaçoneres i, un cop congelat, tritureu els glaçons amb el robot. Després aboqueu-ho tot a un tàper i un altre cop al congelador. D’aquesta manera es trenquen els cristalls i s’aconsegueix la textura cremosa típica d’un gelat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: