Preparació
- Dissoleu la Maizena en un rajolí de batut de soja. Dissoleu el cacau en un rajolí de batut de soja.
- En un cassó al foc, poseu la resta del batut de soja amb el sucre i el cacau ja dissolt. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
- A part, barregeu els rovells amb la Maizena ja dissolta. Afegiu-hi el batut de soja ja temperat, barregeu-ho i coleu-ho. Torneu a posar la crema al foc, remenant-ho sense parar. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i aboqueu-ho sobre una glaçonera. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho al congelador.
- Tritureu les galetes a trossets petits. Tritureu els glaçons amb un robot (tipus Thermomix o picadora del túrmix), barregeu-ho amb les galetes i torneu-ho a posar al congelador.
- Uns 30 min abans de servir-ho, traieu el gelat i deixeu-lo a la nevera per tal que agafi una textura més cremosa. Feu les boles, decoreu-ho i serviu-ho.