Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la polpa dels nespres amb el sucre al microones i dissoleu-hi la gelatina. Aboqueu-ho en un motlle rectangular de 2 cm de fons. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  2. Desfeu els caramels entre dos papers de forn durant 10 min a 160 ºC. Mentre encara són calents, estireu-los ben prims i deixeu-los refredar.
  3. Talleu la gelatina en rectangles i decoreu-la amb els gerds, els caramels i l’espígol.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: