Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu a quarts les quatre pomes Granny Smith i traieu-ne el cor. Netegeu i talleu el fonoll. Passeu-ho tot per la liquadora, en sortiran uns 400 g, i afegiu-hi el suc de llimona.
  2. D'aquesta barreja resultant, separeu-ne 100 g i feu-los bullir amb el sucre en un cassó. Un cop s'hagi diluït el sucre, retireu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina prèviament hidratada. Remeneu-ho, afegiu-ho a la resta i, tot seguit, coleu-ho.
  3. Podeu abocar la gelatina en uns motlles o, simplement, en una safata per tallar-la o trencar-la després.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: