Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la mel, el sucre i la nata. Afegiu-hi els fruits secs i coeu-ho durant 3 min. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  2. Talleu la pasta de full en 5 trossos en forma de gota d’aigua. Poseu-los en una plata de forn coberta de paper de forn, pinteu-los d’ou batut i punxeu el centre de la gota per tal que no pugi la massa.
  3. Poseu una cullerada del farcit de fruits secs a sobre de cada pasta i coeu-ho 15 min a 200 ºC, amb el forn preescalfat. Deixeu-ho refredar i decoreu la punta de la gota amb sucre en pols.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: