Preparació
- Per a la mousse: poseu en remull la gelatina en aigua freda. Separeu els rovells de les clares. Escalfeu la llet fins que bulli. Aboqueu-la sobre els rovells remenant-ho contínuament amb unes varetes. Incorporeu-hi la gelatina escorreguda i remeneu-ho bé fins que es dissolgui. Afegiu-hi el torró ratllat i barregeu-ho bé.
- Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les suaument.
- Repartiu la mousse dins els gotets de servir. Reserveu-ho a la nevera unes 2 h.
- Per al bombó: foneu la xocolata. Repartiu cullerades de xocolata sobre un paper de forn. Repartiu-hi un grapat de fruits secs per sobre. Reserveu-ho a la nevera per tal que qualli la xocolata.
- Muntatge: sobre la mousse de torró ja quallada repartiu una capa de iogurt grec. Col·loqueu un bombó de músic a sobre de cada gotet.