Preparació
- Per al cremós de torró de crema: tritureu amb el túrmix el torró i la llet. Repartiu-ho dins els gotets de servir i reserveu-ho a la nevera.
- Per a la mousse de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-hi el sucre.
- Foneu la xocolata. Barregeu la xocolata amb la llet i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
- Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior. Repartiu la mousse sobre la capa de torró.
- Per a l'escuma de caramel: poseu un cassó al foc amb el sucre i feu un caramel daurat. Incorporeu-hi amb compte la nata calenta i manteniu-ho a foc suau fins que es dissolgui tot el caramel. Coleu-ho i deixeu-ho refredar.
- Ompliu el sifó. Poseu-hi una càrrega de gas i reserveu-ho a la nevera. Just al moment de servir-ho, afegiu-hi la tercera capa d’escuma de caramel.