Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cremós de torró de crema: tritureu amb el túrmix el torró i la llet. Repartiu-ho dins els gotets de servir i reserveu-ho a la nevera.
  2. Per a la mousse de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-hi el sucre.
  3. Foneu la xocolata. Barregeu la xocolata amb la llet i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior. Repartiu la mousse sobre la capa de torró.
  5. Per a l'escuma de caramel: poseu un cassó al foc amb el sucre i feu un caramel daurat. Incorporeu-hi amb compte la nata calenta i manteniu-ho a foc suau fins que es dissolgui tot el caramel. Coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  6. Ompliu el sifó. Poseu-hi una càrrega de gas i reserveu-ho a la nevera. Just al moment de servir-ho, afegiu-hi la tercera capa d’escuma de caramel.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: