Preparació
- Per a la mousse de torró i mascarpone: remulleu la gelatina en aigua freda i dissoleu-la en la llet calenta.
- Foneu la xocolata al microones i barregeu-la amb la llet. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat i barregeu-ho bé.
- Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior.
- Per al crumble de sèsam negre: barregeu el sucre, la farina i el sèsam. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn.
- Coeu-la a 180 ºC, fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
- Muntatge: repartiu una base de melmelada de taronja dins de cada gotet. A sobre, repartiu una capa de mousse de torró i deixeu-ho quallar a la nevera. Just al moment de servir-ho, repartiu-hi una tercera capa de crumble.