Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un almívar amb el sucre, el suc de llimona i l’aigua. Coeu-ho en un cassó fins que el sucre es dissolgui. Reserveu-ho.
  2. Tritureu les fruites amb el túrmix.
  3. Afegiu-hi a poc a poc l’almívar encara calent i poseu-ho al congelador.
  4. Raspeu el granissat amb una forquilla. Repartiu-lo en copes i, ja a taula, aboqueu a cada copa un rajolí de cava ben fresquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: