Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els maduixots i talleu-los a trossos. Poseu-los en plats sopers de servir.
  2. Poseu els rovells en un bol al bany maria juntament amb el sucre i 50 g de vi ranci. Munteu-los amb unes varetes fins que doblin el volum.
  3. Poseu una bola de gelat damunt dels maduixots (opcional).
  4. Incorporeu-hi la resta de vi ranci i repartiu la crema sabaiona damunt dels maduixots. Gratineu-ho al forn i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: