Durant tot el mes de maig se celebren les Jornades Gastronòmiques ‘De la barca a la taula’ de Torroella de Montgrí i l’Estartit. Una iniciativa que busca revalorar i aprendre sobre l’ofici de pescador i les varietats de peix de la zona. Una oda a la tradicionalitat, el producte de proximitat i la versatilitat del peix. Podeu fer una escapada gastronòmica al Parc Natural de Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter on podreu degustar plats mariners a l’estil dels pescadors. A més, s'han programat algunes activitats: un 'show cooking', una sortida de pesca i turisme i un esmorzar de pescador.
Menú pescador
Durant tot el mes els restaurants adherits a la iniciativa oferiran un primer plat tradicional i saludable, un plat principal basat en les receptes dels pescadors, postres lliures i el maridatge amb vins de la terra. Els establiments són: Alba, Can Dalfó, Club Nàutic, Gastrobar Can Sánchez,La Palmera,La Sal, Les Salines, Medes II, Nereida i Picasso.