Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades gastronòmiques 'De la barca a la taula'

És la primera edició de les jornades 'De la barca a la taula'

És la primera edició de les jornades 'De la barca a la taula' FOTO Thinkstock

Durant tot el mes de maig se celebren les Jornades Gastronòmiques ‘De la barca a la taula’ de Torroella de Montgrí i l’Estartit. Una iniciativa que busca revalorar i aprendre sobre l’ofici de pescador i les varietats de peix de la zona. Una oda a la tradicionalitat, el producte de proximitat i la versatilitat del peix. Podeu fer una escapada gastronòmica al Parc Natural de Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter on podreu degustar plats mariners a l’estil dels pescadors. A més, s'han programat algunes activitats: un 'show cooking', una sortida de pesca i turisme i un esmorzar de pescador. 

Menú pescador

Durant tot el mes els restaurants adherits a la iniciativa oferiran un primer plat tradicional i saludable, un plat principal basat en les receptes dels pescadors, postres lliures i el maridatge amb vins de la terra. Els establiments són: Alba, Can Dalfó, Club Nàutic, Gastrobar Can Sánchez,La Palmera,La Sal, Les Salines, Medes II, Nereida i Picasso.

MÉS INFORMACIÓ

Oficina de Turisme
Estació Nàutica l'Estartit

Torroella de Montgrí – L’Estartit (Baix Empordà)

972+75+06+99

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: