Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades Gastronòmiques de les Cireres

Cireres

Cireres FOTO Thinkstock

Caldes de Montbui torna a organitzar les Jornades Gastronòmiques de les Cireres, una trobada gastronòmica d’allò més dolça. Del 7 de juny al 7 de juliol els restaurants, les fleques i les pastisseries s’ompliran de creacions culinàries amb la cirera primerenca, un dels productes locals més apreciats del municipi. Les jornades també comptaran amb sopars amenitzats amb música en directe i degustacions. A més, també podeu visitar les famoses termes.

Històricament la producció de cireres ha estat molt important per al municipi i ha marcat la seva gastronomia. Així, doncs, aquestes jornades són una reivindicació de la seva memòria pagesa i gastronòmica. De fet, a les hortes calderines es planten diverses varietats de cirera, i les més típiques són:

  • La burlat: vermellosa, dolça i tova.
  • La cor de colom: més gran, vermella i groga i dolça.
  • La picota: molt carnosa.
  • La giant starking: molt vermellosa i dolça.

MÉS INFORMACIÓ

www.visiteucaldes.cat

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

93 865 41 40

www.caldesdemontbui.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: