Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Cuina del Bacallà de Tossa de Mar

Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

El 25 de febrer engega la sisena edició de la campanya gastronòmica La Cuina del Bacallà. Fins al 30 d’abril, el bacallà, un ingredient típic als plats de Quaresma, serà el producte estrella a Tossa de Mar. Durant la campanya, els diversos restaurants que s’hi han adherit prepararan un menú amb plats de bacallà als seus respectius establiments. D’aquesta manera, pretenen donar suport a la cuina tradicional de la zona. Els restaurants que formen part d’aquesta campanya són: Bahia, Cala Carme, Can Carlus, Can Pini, Casa Igor, Da Giovanni, El Xiringuito, Hotel URH Vila de Tossa,La Cuinade l’Àvia, Marítim, Mestre d’Aixa, Víctor i Victòria. 

MÉS INFORMACIÓ

17320 Tossa de Mar (Selva)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: