Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques bateu els ous amb el sucre fins que siguin ben escumosos. Afegiu-hi la llet, la mel i, a continuació, l’oli, incorporant-lo poc a poc en forma de fil.
  2. Incorporeu la farina amb el llevat, la sal i la canyella tamisats. Incorporeu-hi la pell de taronja i bateu-ho durant 3 min més.
  3. Deixeu-ho reposar a la nevera com a mínim 1 h.
  4. Repartiu la massa en motlles de paper, omplint fins a 3/4 parts. Coeu-ho 10 min a 200 ºC amb el foc de baix i 10 min més a 190 ºC amb el foc de dalt i de baix.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: