Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per escaldar les llimones: talleu les llimones a rodanxes primes. Escaldeu-les tres cops: poseu-les en un cassó al foc cobertes d’aigua freda i espereu que arrenqui el bull. Escorreu-les i repetiu el procés. Quan el tercer cop arrenqui el bull, deixeu-ho bullir a foc lent fins que les llimones siguin toves. Escorreu-les i piqueu-les ben fines amb el ganivet.
  2. Per a la melmelada: poseu la llimona escaldada, el sucre i l’aigua en un cassó al foc i deixeu-ho bullir a foc lent uns 25 min, remenant-ho de tant en tant.
  3. Peseu el contingut del cassó i calculeu la quantitat proporcional de pectina i de sucre que es necessita. Barregeu la pectina amb el sucre per evitar que faci grumolls i aboqueu-ho al cassó. Barregeu-ho bé i deixeu-ho bullir 5 min més.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: