Preparació
- Per a la compota: peleu la poma, trossegeu-la i poseu-la en un bol amb un rajolí d’aigua. Coeu-la 5 min al microones fins que sigui tova. Escorreu-la i tritureu-la amb el túrmix. Reserveu-la.
- Per als dauets: talleu la poma a daus ben petits. En una paella amb una mica de mantega, salteu els dauets de poma fins que siguin tous però sense que perdin la forma. Reserveu-los.
- Per als muffins: superfàcil, sòlids + líquids i al final la poma a dauets.
- Deixeu reposar la massa a la nevera un parell d’hores.
- Escalfeu el forn a 250 ºC. Ompliu els motlles de magdalena fins a ¾ de capacitat. Si voleu, repartiu una mica de sucre per sobre. Poseu-los al forn i coeu-los 5 min a 250 ºC i 5-10 min més a 200 ºC, en funció de la mida.
- Deixeu-los refredar i serviu-los.