Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu les clares a temperatura ambient durant una estona i coleu-les per treure les impureses. Fregueu un recipient amb la llimona i munteu-hi les clares a punt de neu. Afegiu-hi el sucre i bateu-ho una estona més.
  2. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, repartiu sobre paper de forn unes muntanyetes de merenga d’uns 2,5 cm de diàmetre. Coeu-les a 90 ºC al forn amb la porta entreoberta fins que estiguin ben seques. Si es pot, poseu l’opció d’aire en el forn. Deixeu-les refredar i guardeu-les en un recipient hermètic fins al moment de servir-les.
  3. Opcionalment, farciu-les de xocolata, lemond curd, melmelada… o bé aromatitzeu-les amb cacau en pols, cafè soluble, te matcha…

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: