Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu 100 g de natilles i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la resta de natilles amb el sucre i afegiu-hi la natilla amb la gelatina dissolta.
  2. Munteu la nata i barregeu-la suaument amb les natilles.
  3. Aboqueu-ho en un motlle i poseu-lo al congelador fins que qualli (unes 2 h).
  4. Desemmotlleu la mousse i decoreu-la amb el caramel líquid.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: