Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al lemon curd: en un cassó al foc desfeu al bany maria la mantega, el sucre, el suc i la ratlladura de llimona. Quan el sucre s’hagi fos, afegiu-hi els ous batuts i remeneu-ho contínuament durant 15 min, fins que s’espesseixi com unes natilles. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  2. Per a la mousse: barregeu el formatge i el lemon curd. Afegiu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus per tal que no s’abaixi. Repartiu-ho a les copes i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: