Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al granissat de maduixa: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu l’aigua i el sucre fins que es dissolgui el sucre. Incorporeu la gelatina escorreguda a l’almívar i barregeu-ho fins que es fongui bé.
  2. Tritureu les maduixes amb el túrmix. Afegiu-hi l’almívar calent a rajolí. Reserveu-ho al congelador.
  3. Raspeu el granissat amb una forquilla i torneu-ho al congelador fins al moment de servir.
  4. Per al lemon curd: en un cassó al bany maria desfeu la mantega i el sucre amb el suc i la ratlladura de llimona. Quan el sucre s’hagi fos, afegiu-hi els ous batuts i remeneu-ho contínuament fins que arribi a 80º C. Traieu-ho del foc i coleu-ho. Filmeu-ho a pell i reserveu-ho a la nevera. 
  5. Per a la mousse de iogurt i lemon curd: barregeu el iogurt grec i el lemon curd. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  6. Aboqueu la mousse a les copes de servir i reserveu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: