Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc fred. En un cassó al foc, escalfeu la resta del suc amb el sucre.
  2. A part, barregeu els ous amb la Maizena. Afegiu-hi el suc calent, barregeu-ho i coleu-ho.
  3. Torneu a posar la crema al foc, remenant-ho sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-ho del foc i repartiu-ho a les copes de servir. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  4. Per a la mousse: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una mica de llet i foneu-hi la gelatina.
  5. Barregeu el suc de llimona, la pell ratllada ben fina i la gelatina fosa.
  6. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior. Semimunteu la nata amb el sucre i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  7. Repartiu la mousse sobre la crema i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-la i serviu-la ben fresca.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: