Preparació
- Per a la crema: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc fred. En un cassó al foc, escalfeu la resta del suc amb el sucre.
- A part, barregeu els ous amb la Maizena. Afegiu-hi el suc calent, barregeu-ho i coleu-ho.
- Torneu a posar la crema al foc, remenant-ho sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-ho del foc i repartiu-ho a les copes de servir. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
- Per a la mousse: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una mica de llet i foneu-hi la gelatina.
- Barregeu el suc de llimona, la pell ratllada ben fina i la gelatina fosa.
- Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior. Semimunteu la nata amb el sucre i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
- Repartiu la mousse sobre la crema i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-la i serviu-la ben fresca.