Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse de safrà: escalfeu el safrà al microones durant 20 s. Amb un morter, tritureu-lo ben fi. 
  2. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Barregeu el safrà amb el iogurt grec. Escorreu la gelatina i dissoleu-la amb el rajolí de llet calenta. Barregeu-la amb el iogurt.
  3. Munteu les clares a punt de neu juntament amb el sucre. Incorporeu-les a la barreja anterior.
  4. Repartiu la mousse a les copes de servir i reserveu-les a la nevera unes 4 h.
  5. Per a les galetes de coco: barregeu la farina, el sucre i el coco. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho. Incorporeu-hi la clara d’ou i barregeu-ho.
  6. Repartiu cullerades de la massa sobre un paper de forn i estireu-les ben fines.
  7. Coeu-les a 190 ºC fins que siguin daurades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: