Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una petita part de la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Barregeu amb el túrmix la resta de la llet, la nata líquida i el torró. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada.
  3. Decoreu l’interior de les copes amb una mica de crema de torró i uns trossets de torró. Afegiu-hi una mica de mousse, uns trossets de torró i una mica més de mousse. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Serviu la mousse fresca de nevera i decoreu-la amb uns trossets de torró per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: