Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un cassó l’aigua, la mel, la canyella, el sucre i les nous. Feu-ho bullir 2 min a foc suau.
  2. Deixeu-ho refredar i torneu-ho a bullir durant 2 min més
  3. Deixeu-ho refredar dins l’almívar.
  4. Escorreu les nous i eixugueu-les bé. Fregiu-les en oli de gira-sol fins que sigui daurades.
  5. Useu-les com a guarnició de gelats, nata muntada, fruita, cremes…

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: