Preparació
- Per a la base: separeu la galeta del farcit. Reserveu el farcit per després.
- Tritureu la galeta i el sucre amb un robot de cuina. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia. Escampeu-ho per tota la base d’un motlle desemmotllable.
- Reserveu-ho a la nevera.
- Per al pastís: hidrateu la gelatina en aigua freda.
- Escalfeu la llet ben calenta i aboqueu-la sobre la xocolata. Barregeu-ho fins que es fongui tota. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda i barregeu-ho bé.
- Afegiu-hi el sucre, la vainilla, el farcit de les galetes i el formatge i tritureu-ho bé amb el túrmix fins que quedi ben fi.
- A part, semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior. Aboqueu-ho dins el motlle sobre la base de galeta i repartiu per dins 4 o 5 mini Oreo a trossets. Reserveu-ho a la nevera unes hores per tal que qualli.
- Per desemmotllar-ho, passeu un ganivet calent per tot el voltant. Si en teniu, és molt pràctic utilitzar acetat per cobrir la paret del motlle.
- Decoreu el pastís amb la resta de mini Oreo.