Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  2. Escalfeu la llet amb el sucre i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  3. Incorporeu-hi la resta d’ingredients i tritureu-ho ben fi amb el túrmix.
  4. Repartiu-ho en motlles i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Si els motlles són de silicona, va molt bé posar la pannacotta una estona al congelador, així es desemmotlla més fàcilment.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: