Preparació
- No utilitzeu batedora elèctrica ni nevera. Dia 1: en un bol gran s’aboca el contingut del got rebut i s’afegeix un got de sucre, un altre de farina i no es barreja.
- Dia 2: es barreja tot amb una cullera.
- Dies 3 i 4: no es toca.
- Dia 5: s’afegeix un got de sucre, un altre de llet, un altre de farina i no es barreja.
- Dia 6: es barreja tot.
- Dies 7, 8 i 9: no es toca.
- Dia 10: se separen de la massa 3 gots que es donen a tres persones a les quals desitges salut i sort. A la massa que queda li afegeixes: 2 gots de farina, 1 got d’oli, 1 got de sucre, 1 got de llet, 1 sobre de llevat, 2 ous, una poma trossejada, un pessic de sal, un pessic de canyella i 180 g de panses. Es barreja tot i s’aboca dins un motlle untat amb mantega i farina. Es cou al forn preescalfat a 180 ºC durant 50 min.