Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu el pinyol de les cireres i salteu-les en una paella amb la mantega i el sucre. Afegiu-hi la meitat del licor i pebre negre mòlt al gust.
  2. En uns motlles cilíndrics individuals (d’uns 8 cm de diàmetre) feu una base amb els melindros esmicolats i emborratxeu-los amb el suc de les cireres.
  3. Poseu la gelatina a remullar.
  4. Foneu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la gelatina remullada, el licor restant i els rovells d’ou. Incorporeu-hi delicadament la nata muntada. Repartiu la mescla pels motlles, posant 3 o 4 cireres a dins.
  5. Deixeu refredar els pastissets a la nevera, desemmotlleu-los i decoreu-los amb les cireres i el suc de la seva cocció.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: