Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Emborratxeu la base de pa de pessic amb l’almívar del préssec.
  2. Esteneu la crema pastissera per tota la base del pastís i col·loqueu-hi per sobre la fruita tallada a làmines formant cercles concèntrics.
  3. Foneu la xocolata al microones i fiqueu-la dins una paperina de paper, amb la punxa ben fina.
  4. Decoreu el pastís amb unes ratlles de xocolata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: