Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Estireu la pasta brisa sobre un motlle de pastís d’uns 28 cm i poseu-hi a dins uns quants cigrons secs per evitar que la massa s'infli. Coeu-la 25 min al forn a 180 ºC.
  2. Per a la crema pastissera: barregeu els 4 rovells d’ou amb la Maizena i una mica de llet. Poseu la resta de llet i el sucre en un cassó al foc i quan arrenqui a bullir aboqueu-hi la barreja dels rovells. Remeneu-ho bé amb un batedor fins que torni a arrencar el bull i s’espesseixi. Aboqueu la crema sobre la base de pasta brisa.
  3. Talleu el préssec a grills i col·loqueu-los en cercles sobre la crema. Repartiu la melmelada per sobre i deixeu-ho una estona a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: