Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pa de pessic i farciu-lo amb la melmelada. Col·loqueu-lo al fons d’un motlle desemmotllable.
  2. Prepareu el flam seguint les instruccions, deixeu-lo refredar un mica i aboqueu-lo sobre el pa de pessic. Reserveu-lo a la nevera unes dues hores fins que qualli.
  3. Descongeleu les fruites del bosc i repartiu-les per sobre la capa de flam.
  4. Prepareu la gelatina amb l’aigua seguint les instruccions i aboqueu-la sobre les fruites del bosc.
  5. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, millor d’un dia per l’altre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: